Donate aan het werk

Graag stel ik mij even voor. Mijn naam is Donate van Veelen – van Herwijnen. Even op een rijtje waar ik het meest van houd:

♥ mijn man Toon
♥ mijn vier kinderen, 2 knullen en 2 meiden
♥ het onderwijs (ik ben ook leerkracht)
♥ creativiteit

Ik houd ervan om creatief bezig te zijn. Zo ontstond deze uit de hand gelopen hobby. Ik ben begonnen met het maken van leren sleutelhangers en SOS-armbandjes. Er kwamen steeds meer ideeën bij. Toen de kinderen kwamen wilde ik ze graag bij mij dragen. Zo zijn de mama-armbanden ontstaan.

Ik vind het erg leuk om met echt (sterling) zilver te werken. Je kunt de armbandjes gewoon omhouden en dat scheelt een hoop tijd in de ochtend;). Inmiddels ben ik ook begonnen met een cursus edelsmeden, dus binnenkort zal er nog veel meer sterling zilver in het assortiment komen.

Over de sieraden:

Alles wordt met de hand gestempeld. Dit geeft een heel ander resultaat dan graveren. De letters worden met de hand letter voor letter in het materiaal geslagen, hierdoor zullen de letters niet kaarsrecht naast elkaar staan en zullen ze misschien niet allemaal even diep geslagen zijn. Dit heeft wat mij betreft juist charme en maakt elk sieraad uniek en authentiek.

Neem rustig een kijkje op deze site. Mocht je vragen hebben, schroom dan niet om een mail te sturen of het contactformulier in te vullen. Soms kan het fijn zijn als iemand even met je meedenkt.