Donate aan het werk

Welkom op mijn site! Mijn naam is Donate van Veelen – van Herwijnen. Ik woon samen met mijn man en 4 kinderen (2 knullen en 2 meiden) in Haarlem. Naast mijn werk als leerkracht ben ik graag creatief bezig. Zo ontstond deze uit de hand gelopen hobby. Ik ben begonnen met het maken van leren sleutelhangers en SOS-armbandjes. Er kwamen steeds meer ideeën bij. Toen de vierde kwam, heb ik een jaar verlof opgenomen. Ik heb toen een cursus edelsmeden gevolgd en ben deze site begonnen.

Ik vind het erg leuk om met echt (sterling) zilver en gold filled te werken. Je kunt de armbandjes gewoon omhouden en dat scheelt een hoop tijd in de ochtend;).

Over de sieraden:

Alles wordt met de hand gestempeld. Dit geeft een heel ander resultaat dan graveren. De letters worden met de hand letter voor letter in het materiaal geslagen, hierdoor zullen de letters niet kaarsrecht naast elkaar staan en zullen ze misschien niet allemaal even diep geslagen zijn. Dit heeft wat mij betreft juist charme en maakt elk sieraad uniek en authentiek.Ik maak alles zelf. Geen perfectie dus, maar wel met liefde handgemaakt.

Neem rustig een kijkje op deze site. Mocht je vragen hebben, schroom dan niet om een mail te sturen of het contactformulier in te vullen. Soms kan het fijn zijn als iemand even met je meedenkt.